Személyre szabott gondozás
 

Szaktanácsadás


Szeretettel állunk rendelkezésére telefonon vagy személyesen. Kérjük vegyék figyelembe, hogy az esetek nagy részében kizárólag személyesen tudunk tanácsot adni, látatlanban nem minden megoldható!


 

Védőoltás

Kölyök -és felnőtt kutyák, macskák, vadászgörények, nyulak vakcinázása az aktualitásoknak megfelelően.


 

Műtéti beavatkozások

Rendelőnkben kialakított műtőnkben lehetőség van mindenféle lágy-sebészeti beavatkozásra az ivartalanítástól kezdve a sürgős beavatkozásokig.
Műtétekre való előzetes időpont egyeztetés rendelési időben személyesen van telefonon történik.

Állatgyógyászati termékek, gyógytápok forgalmazása

Calibra gyógytápok teljes kínálata kutyáknak és macskáknak (csak állatorvosnál elérhető). Valamint minden, speciális diétát igénylő állapothoz elérhetőek gyógytápok, konzervek. 

 

Kutyakozmetika

Rendelőnknél kutyakozmetikai szolgáltatás is igénybe vehető, melyhez előzetes időpont egyeztetés szükséges.

Bővebb információért keresse fel a https://csandy-kutyakozmetika.webnode.hu/

Méltó búcsú - kisállat hamvasztás

A kisállattartók számára az állat egészsége, megfelelő táplálása, mozgásigényének kielégítése, az állat általános jóléte nagyon fontos.

Érthető módon arra viszont nem gondol senki előre, hogy az állattartás velejárója sajnos az is, hogy a szeretett állattól egyszer búcsút kell venni. Amikor az elkerülhetetlen bekövetkezik, a fájdalom mellett a búcsú egyben sajnos teendővel is jár. Partnerünk professzionális kisállathamvasztás szolgáltatása gyors és kegyeletteljes megoldást nyújt. Forduljon hozzájuk bizalommal.

Honlapcím: kisallathamvasztas.info